Devecser

2014.10.09. 13:36

Biztonságot és munkahelyeket teremtene a Jobbik Devecserben

Devecser - A Jobbik képviselőjelöltjei sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön a városban.

Penk Tímea

Ferenczi Gábor polgármesterjelölt elmondta, hogy Devecser az ország egyik legszegényebb járásának a székhelye, amelyet a munkahelyek hiánya, a rossz közbiztonság és a szegénység jellemez.

Devecserért Mi Magunk csapata, a Jobbik jelöltjei: Ferenczi Gábor, Kozma György, Bognár Ferencé, Óvári Márton

- Az elmúlt években felgyorsuló elvándorlás megállításának, az élhető, gyarapodó település megteremtésének kell alárendelni a következő évek helyi politikáját – hangsúlyozta a polgármesterjelölt, majd hozzátette, hogy az itt élők számának a növekedése hozhatja magával az ingatlanárak emelkedését, a szolgáltatások bővülését, a kereskedelmi árbevételek növekedését, és egy nyugodt, kisvárosi környezet kialakulását.

Ferenczi Gábor szerint szemléletváltásra, közösségközpontú gondolkodásra, rendre, érezhető közbiztonságra, munkahelyekre, helyben biztonsággal igénybe vehető oktatási-nevelési intézményekre, megfelelő színvonalú helyi egészségügyi ellátásra van szükség ahhoz, hogy senkinek se kelljen elköltöznie, elmenekülnie Devecserből. A polgármesterjelölt kiemelte, hogy a lét- és a közbiztonság megteremtése a legégetőbb feladat, ezt szeretné megvalósítani a Devecserért Mi Magunk csapata a lakosság és a helyi vállalkozások széles körű bevonásával.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!