Devecser

2015.06.25. 12:30

Évzáró ünnepélya kastélyparkban

Devecser - A Gárdonyi Géza Általános Iskola tanévzáró és ballagási ünnepélyét hagyományosan a várkastély melletti parkban tartotta meg.

Civil Tudósítónktól

A végzős, búcsúzó nyolcadikosok az Ifjúsági Fúvószenekar dallamaira foglalták el helyüket a vadgesztenyefák árnya alatt. Vincze Barbara tanítónő köszöntötte a megjelenteket, különös tisztelettel a devecseri tankerület vezetőjét, Némethné Takács Cecíliát, a Devecseri Járási Hivatal vezetőjét, Bereczky Nórát, az iskolarendőrt Borsa Balázst.

A nyolcadikosok nevében Komlósi Fruzsina búcsúzik az iskolától
Fotó: Czeidli József

Az iskola igazgatója, Mayer Gábor beszámolt az elért eredményekről, felidézte az elköszönő tanulók nyolc évét, s felhívta a gyerekek figyelmét a vakáció veszélyeire. Az iskola énekkarának műsora és néhány gyermek szavalata színesítette az ünnepélyt. Virágcsokorral kedveskedtek az alsósok a Soroptimist Club eisenstadti és soproni képviselőinek, akik adományt hoztak az iskolának.

Forgács Anna és Ughy Veronika hetedikes diák búcsúzott el a végzősöktől, az ő nevükben pedig Komlósi Fruzsina mondott megható beszédet. Ezután adták át a Nívó-díjat, kimagasló tanulmányi és közösségi munkájáért, szorgalmáért Molnár Reginának. Sokan részesültek oklevélben, valamint mintegy tízen ösztöndíjat kaptak a Számítástechnikai Oktatásért Tehetségek Támogatásáért Alapítvány elnökétől, Kulcsár Tamástól.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!