Foci

2009.02.25. 06:45

Egyéjszakás kaland a női labdarúgóknak!

<b>Alsóörs, Várpalota</b> - Az alsóörsi csarnokban rendeztek labdarúgótornát, míg a hónap végén a várpalotai létesítményben női csapatok űzik majd lábbal a játékszert.

Novothny Ottó

A Legea utánpótlás-focitornán 21 éven aluli játékosokból álló csapatok mérték össze tudásukat. A publikum remek színvonalú mérkőzéseket láthatott. A szervezők bíznak benne, hogy a névadó mellett jövőre már a hazai fociszervezet is felkarolja a sporteseményt.

A torna legjobb játékosának Hatos Norbertet (Balatonszőlős) választották, míg a gólkirályi címet Horváth László (Ősi) érdemelte ki. A legjobb kapusnak járó különdíjat Borda Patrik (Peremarton) kapta.

Végeredmény: 1. Ősi, 2. Öskü, 3. Peremarton, 4. Balatonszőlős, 5. Várpalota, 6. Alsóörs, 7. Nemesszalók, 8. Tótvázsony, 9. Várpalota II.

A hétvégén, február 28-án viszont a várpalotai sportcsarnokban láthatók a női labdarúgók, akik az 1 éjszakás kaland elnevezésű tornán harcolnak majd egymással a pénzdíjas Legea-kupán. A szervezőknél huszonkét csapat nevezett, őket kétszer ötös és háromszor négyes csoportba sorsolták. 

A küzdelmek szombaton 20 órakor kezdődnek. A Veszprém megyei résztvevők: Szentgál, Bakonynána, Öskü, Hárskút, Veszprém, Ajka.

A vendéglátók minden érdeklődőt szívesen látnak az egész éjszaka zajló meccsekre, a döntőt vasárnap 9.40-kor láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!