Foci

2011.08.03. 08:43

Összeállt az ajkaiak NB II-es együttese

Ajka -Kialakult az FC Ajka NB II-es labdarúgó csapatának végleges játékoskerete, amelyet a rutinos futballisták mellett helyi kötődésű fiatalok alkotnak.

Novothny Ottó

Az ajkaiaknál az elsőszámú cél az volt, hogy az évek óta a csapatban futballozó játékosok zömét megtartsák - mondta Jákli Péter edző.

Ezt sikerült megvalósítani, hiszen a tizennyolc mezőnyjátékos és három kapus között sok ismerős névvel találkozhat a sportágat kedvelő szurkoló.
- A rutinos labdarúgók mellé olyan fiatalokat igazoltunk, akik ajkai kötődésűek, illetve tehetségüknek köszönhetően be tudnak épülni a csapatba - tette hozzá a szakember.



A névsor: Jánosa Tibor, Sásdi Bálint, Balogh Márton (kapusok), Sallér Márk, Subicz Gábor, Pákai Gergő, Gunther Zsolt, Pothárn Szabolcs, Mihalecz Péter, Szabó Levente, Kovács Szabolcs, Major Norbert, Horváth Ádám, Kovács Zsolt, Pados József, Szalai Roland, Péter Péter, Boka Ákos, Pavlitzky Balázs, Tróbert Attila, Vittman Ádám.

Az együttes heti öt gyakorlással készül a bajnoki rajtra, miközben sorozatban tesztmérkőzéseket is játszik.
- Átalakultunk és egyelőre nehéz megjósolni, hogy mire leszünk képesek - vette át a szót Artner Tamás vezetőedző. - Építjük a csapatot, folyamatosan meccselünk is, de a bajnoki rajtig még van csaknem három hetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!