Foci

2012.02.03. 09:27

Egész hétvégén pattog majd a labda a sportcsarnokban

Úrkút - Hétvégén rendezik meg a hagyományos Mangán-kupát a településen. A kétnapos eseményen a labdarúgók és a kézilabdázók is pályára lépnek az úrkúti sportcsarnokban.

Horváth Gábor

Február 4-én, szombaton nyolccsapatos labdarúgótornát rendeznek az úrkúti sportcsarnokban. A focisták Mangán-kupájának résztvevőit két csoportba osztották.
A küzdelem reggel kilenc órakor kezdődik, a helyosztókat 14 órától rendezik, az ünnepélyes eredményhirdetés 16.35-kor kezdődik. Az első három helyezett kupát kap, a negyedik oklevelet, s ezek mellett díjazzák a torna legjobb, legeredményesebb játékosait is.

Az indulók, csoportbeosztása,
A csoport: Úrkút SK I, FC Ajka U-19, Sümeg SE, Ajka Kristály.
B csoport: Úrkút SK II, Baracs SE, Devecser SE, Úrkút SK U-19.
Másnap a női kézilabdázóké lesz  a terep. Náluk öt együttes lép pályára.


 
A Balatonfüredi KC, a Motax Pápa, a Nyirád KK, az Ősi Petőfi SE, valamint az Úrkút SK körmérkőzéses rendszerben küzd meg a Mangán-kupa minél jobb helyezéseiért.
A torna reggel kilenc órakor kezdődik és késő délutá- nig tart, az eredményhirdetést 16.40-től tartják.

A dobogósok kupában és éremdíjazásban részesülnek, a játékosok között pedig gazdára talál a legjobb kapus, mezőnyjátékos és gólkirálynő címe is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!