Foci

2012.03.31. 16:48

Szeles időben győzelem a Dunaújváros ellen

Veszprém - A három tizenegyest hozó bajnokin megérdemelten nyert a Veszprém FC a Dunaújváros ellen a labdarúgó NB II-ben.

B. Virág Rita

Veszprém FC-DPASE
2:1 (1:0)
Veszprém, 300 néző. V.: Fenyvesi (Hofbauer, Iványi). Veszprém: Tarczy - Garai, Császár, Lang, Bosnjak - Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár (Ihász 83.), Thiago (Burcsik 84.) - Bali, Eggmann (Leitold 76.). Edző: Vágó Attila. DPASE: Abu - Szolomájer, Salamon, Vörös, Márki, Kocsis, Micskó, Nagy (Berényi 81.), Urbán, Godslove (Kocsis 69.), Perovic (Bezerédi 59.). Edző: Jakab Elek.
Gólszerzők: Thiago 37., 64. (tizenegyesből), ill. Kocsis 72.
Sárga lap: Nikolin 51., Bosnjak 58., Lang 71., illetve Urbán 64.

Vágó Attila:
- Éreztem, hogy a tavaszra megerősödött Dunaújvárost nem lesz egyszerű legyőzni, s ez ma be is bizonyosodott. A büntetők kihasználása döntötte el a mérkőzést, de be kell valljam, a végén az is megfordult a fejemben, hogy csak egy ponttal gazdagodunk ma délután.

Jakab Elek: - Ha Salamon nem hibázza el a büntetőt, akkor még pontot is rabolhattunk volna, a jól játszó, szervezett Veszprém otthonából. A második félidőre feljavult a játékunk, ám a taktikusan futballozó hazaiak ellen ez kevésnek bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!