Foci

2012.03.23. 20:39

Veszélyben az éllovas?

Megyei körkép - Izgalmas összecsapásokat ígér a labdarúgó megyei első osztály második tavaszi fordulója. A vereséggel nyitó listavezető hazai pályán javíthat, de ehhez a szárnyaló Devecsert kell legyőznie. A Kristály az Öskü kiváló sorozatának megszakításával próbálkozhat, míg az Alsóörs és a Herend egymás ellen lépné át saját korlátjait.

Horváth Gábor

A forduló összes mérkőzése vasárnap 15 órakor rajtol.

Úrkút (1.)-Devecser (3.): A meccs nem csak azért kapja a "forduló legpikánsabb derbije" címet, mert a listavezető ősszel vereséget szenvedett vetélytársától. Az úrkútiak az idei nyitókörben kikaptak, a devecseriek pedig sima győzelmet arattak, hozzá kell tenni: a bajnoki címvédő időtlen idők óta hibátlan hazai pályán.

Csetény (4.)-Sümeg (13.): Hiába szerzett a tavaszi nyitányon pontot a Sümeg, lemaradása még mindig kerek tíz pont a 12. Fűzfő mögött. A Csetény javítási szándékkal készül, a vendégek különösebb nyomás nélkül lépnek pályára.

Peremarton (15.)-Gyulafirátót (6.): A múlt héten szabadnapos Gyulafirátót első idei meccsére készül. Az ellenfél a sereghajtó lesz, a Peremarton a nyitófordulóban két góllal kapott ki Öskün.

Ajka Kristály (8.)-Öskü (2.): A 17. forduló egyik legizgalmasabbnak ígérkező összecsapása. A szeptember vége óta (!) veretlen Öskü a meccs esélyese, az ajkaiak előtt viszont ott a nagy lehetőség: egy sikerrel elkezdhetnék a visszakapaszkodást az élmezőnybe.

Alsóörs (14.)-Herend (7.): A Herend eddig tavasszal is folytatta remek hazai sorozatát, az Alsóörs pedig a szörnyen rossz idegenbelit. Ez a találkozó mindkét csapatnak kíváló alkalmat kínál arra, hogy megszakítsa a negatív tendenciát.

Fűzfő (12.)-Tapolca (5.): A tapolcaiak éllovast vertek az első idei körben, míg a Fűzfő ikszelt a Péttel. A derbi háromesélyes, győzelemmel a tapolcaiak dobogóra, a Balaton-partiak középmezőnybe léphetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!