Foci

2012.05.11. 07:51

Dobogós remények

Megyei körkép - A forduló rangadóján az éllovas a Kristályt fogadja a labdarúgó megyei első osztályban. Szombaton négy meccs lesz, a tapolcai és az úrkúti találkozót vasárnap rendezik.

Horváth Gábor

A mérkőzések 16.30-kor kezdődnek.
Fűzfő (9.)_Peremarton (14.): Előző két hazai meccsén egyaránt 2:2-őt játszott a Fűzfő, amely most joggal bízhat a sikerben. A sereghajtó idén még nem szerzett pontot.

Herend (10.)_Öskü (3.): Az Öskü múlt héten nem tudta otthonában legyőzni jelenlegi legnagyobb vetélytársát, így továbbra is eredménykényszerben játszik a csapat. A herendiek legutóbb mindhárom pontot elhozták Sümegről.

Devecser (4.)_Gyulafirátót (7.): A devecseriek továbbra is a dobogóra hajtanak, de ehhez döntetlenek helyett sikerekre lenne szükségük. Előző két meccsén alulmaradt a Gyulafirátót, ráadásul idegenben nagyon nem megy a gárdának.

Alsóörs (12.)_Csetény (2.): Két siker után az előző körben pofonba szaladtak bele az alsóörsiek, akik 6:0-ra maradtak alul a Kristály ellen. Most sem lesz könnyű dolguk: balatoniak a mezőny legjobb formában lévő alakulatát fogadják.

Tapolca (5.)_Ugod (11.): A tapolcaiak is versenyben vannak még a dobogóért, ők az esélyesek, de bele kell számítaniuk: az Ugod az elmúlt két körben nem talált legyőzőre.
Úrkút (1.)Ajka Kristály (6.): A Kristály a mezőny egyik legkevésbé kiszámítható csapata, az ajkaiak bármire képesek, még arra is, hogy megszorongassák az éllovast.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!