Foci

2012.11.13. 17:45

Liga-kupa: tartalékcsapatok összecsapása

Pápa - A tartalékos Lombard legyőzte a második csapattal felálló Videoton együttesét kedden a labdarúgó Liga-kupa ötödik fordulójában.

Horváth Gábor

Lombard_Videoton
2:1 (0:1)
Pápa. V.: Vad II (Bozó, Kelemen). Lombard Pápa: Markek - Horváth, Tóth G., Szabó, Németh - Sekour (Arsic), Grőber (Quintero) - Király, Seye, Simon (Benko) - Cekulajevs. Edző: Zsivóczky Gyula. Videoton: Somodi  Vachtler, Szekeres, Nagy, Zsótér (Hudák) - Tamás, Paudits (Károly), U. Nikolic, Papp (Géresi), Haraszti - Paraiba. Edző: Juan Antonio.

A pápaiak több fiatal és/vagy cserejátékost küldtek pályára a Liga-kupa aktuális játéknapján, míg a székesfehérvári együttesben kizárólag a másodikszámú garnitúra kapott szerepet. A Videoton egyetlen alapembert sem nevezett, és Paolo Sousa vezetőedző sem ült ott a kispadon. Ettől függetlenül nem volt megilletődve a vendéggárda, amely már a hetedik percben vezetést szerzett. A Lombard-védekezés dekoncentráltságát kihasználva Paraiba talált be.

A folytatásban a hazaiak mezőnyfölényban futballoztak, de lehetőségeiket csak a hajrá előtt tudták gólokra váltani. A 72. percben Seye lőtte ki a hosszú sarkot, majd négy perccel később Szabó volt szabadrúgásból eredményes.

A Pápa megérdemelten győzte le a Liga-kupában (eddig) még veretlen vendégét. A Lombard második a csoportban, hátránya négy pont a Videoton mögött. A fehérváriak befejezték a csoportkört, Szűcséknek viszont még két meccsük hátra van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!