Foci

2014.03.05. 11:15

Termet bérlők futballja Zircen

Zirc - A Bakony fővárosában rendezték meg azoknak a csapatoknak a kispályás labdarúgó tornáját, melyek év közben bérlik a városi iskolák tornatermeit, természetesen azért, hogy ott szabadidős tevékenységként, ha úgy tetszik hobbiból futballozzanak.

Novothny Ottó

A szervezők meghívását tizenegyen fogadták el, két csoportban kezdődtek meg a küzdelmek.

A középdöntőbe a legjobb három közösség jutott be, majd az egyenes kieséses rendszer végén alakult ki a megmérettetés hármas fináléjának mezőnye.

A győztes Péntek FC (állnak balról): Kacsala István, Répás Zsolt, Jakab Richárd, Párkányi Róbert. Az első sorban, balról: Tábori Péter, Polgár Gergely, Boda Róbert, Hujber Gyula (Fotó: Kelemen Gábor)

 

A résztvevők itt már körmérkőzéses rendszerben harcoltak, végül a Péntek FC győzött a tornán, megelőzve a Veréb FC-t és Bakonybél együttesét.

A gólkirály Pálmai Zoltán (Bakonybél) lett. A legjobb mezőnyjátékosnak Répás Zsoltot (a veretlenül bajnok Péntek FC labdarúgóját), kapusnak Boda Róbertet (szintén Péntek) pedig választották meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!