Foci

2014.04.17. 15:50

Megyei I.: edzőt váltott a címvédő éllovas

Megyei körkép – Váratlan edzőváltás történt a labdarúgó megyei első osztályban. A hosszú hétvégi dupla forduló előtt az éllovas trénere távozott posztjáról.

Horváth Gábor

Dupla fordult rendeznek a foci megye I-ben a húsvéti hosszú hétvégén, a mezőny tagjai szombaton és hétfőn is pályára lépnek. A címvédő, jelenleg is listavezető Úrkút SK már nem Fördős József irányításával.

- Fördős József, az Úrkút SK eddigi vezetőedzője az elnökséggel történt megbeszélés után, közös megegyezéssel távozik posztjáról. A csapat vezetése keresi az új szakembert az edzői poszt betöltésére – tájékoztatta a Naplót Józsa Balázs elnökségi tag.

A 21. forduló (szombat 16 óra) párosításai, Várpalota (11.)-Ajka Kristály (15.): Rossz formában van a Palota, amely továbbra is sok gólt kap, s ami még rosszabb, nem szerez pontokat. A Kristály múlt héten az éllovastól rabolt pontot, de idén még nyeretlen a csapat.

Devecser (6.)-Péti MTE (4.): A fontos meccseket nyerő pétiek várják jobb passzban a meccset. A Devecser egyelőre szenved ezen a tavaszon.

Tapolca (9.)-Öskü (5.): Idén még nem szerzett pontot idegenben a hazai pályán remeklő Öskü, amely most egymás után háromszor lép pályára vendégként. A Tapolca két sikerrel a háta mögött várja a találkozót.

Peremarton (14.)-Herend (16.): Alsóházi derbi, mindkét csapat közönségszórakoztató, gólgazdag mérkőzéseket játszik.

A Herend (sárgában) szombaton Peremartonban játszik, a Tapolca hazai pályán szerepel (Fotó: Zwicker Tamás)

Gyulafirátót (2.)-Sümeg (13.): A Gyulafirátót a mezőny egyetlen hibátlan csapata tavasszal (még gólt sem kapott!), hátránya egy pontra csökkent az első Úrkút mögött. A Sümeg két fontos meccset veszített el az elmúlt hetekben, mindkettőt 1:0-ra.

Csetény (3.)-Ugod (12.): Papíron nem sok esélyük van a vendégeknek. A Csetény előző három meccsét behúzta, az Ugod idegenben idén még gólt sem lőtt.

Úrkút (1.)-Alsóörs (10.): Három győztes meccs után torpant meg az Úrkút, amely a múlt héten ikszelt a Kristállyal. Az Alsóörs nem könnyű ellenfél, de meglepetés lenne az újabb címvédő-pontvesztés.

Balatonalmádi (8.)-Fűzfő (7.): Úgy alakult, hogy a szomszédvári rangadó most a tabella szempontjából is érdekes. A két csapat hasonló erőt képvisel, s mindkettő teljesítménye igen hullámzó idén.

A 22. forduló programja (hétfő, 16.00): Fűzfő-Devecser, Alsóörs-Várpalota, Pét-Tapolca, Herend-Gyulafirátót, Peremarton-Öskü, Ugod-Úrkút, Sümeg-Csetény, Kristály-Balatonalmádi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!