Foci

2014.05.14. 10:15

A várpalotaiak jutottak az országos fináléba

Veszprém - A várpalotai Bartos iskola csapata került országos fináléba a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) III-IV. korcsoportos labdarúgó diákolimpia regionális döntőjéből, amelyet Veszprémben rendeztek.

Horváth Gábor

A Bartos Sándor Óvoda, Általános Iskola, ESZKI és EGYMI szerepelt a legjobban a hat együttest felvonultató regionális döntőben.

Az esemény másik megyei résztvevője, a pápai Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és EGYMI alakulata negyedik lett, de ez a csapat adta a gólkirályt. A regionális torna eredményei: Várpalota _Komárom 1:0, Velence_ Pápa 5:2, Oroszlány _Székesfehérvár 2:0, Várpalota _Velence 3:0, Komárom _Pápa 3:3, Velence_ Oroszlány 3:0, Pápa_ Székesfehérvár 9.1, Oroszlány_ Várpalota 0:1, Székesfehérvár _Komárom 3:4.

A regionális döntőben hat csapat küzdött meg egymással (Fotó: VMLSZ)

 

A végeredmény: 1. Várpalota (Bartos Sándor Óvoda, Általános Iskola, ESZKI és EGYMI), 2. Velence, 3. Oroszlány, 4. Pápa (Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és EGYMI), 5. Komárom, 6. Székesfehérvár.

Különdíjak: gólkirály: Horváth Dániel (Pápa) 9 gól. Legjobb játékos: Lakatos Mihály (Várpalota). Legjob kapus: Csonnó Szilveszter (Várpalota).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!