Foci

2014.09.06. 10:43

Tatai négyszer talált be, újabb magabiztos sikert aratott a veszprémi futsalcsapat

Veszprém – Kapott gól nélkül nyerte meg második bajnoki mérkőzését az 1. FC Veszprém a futsal NB I-ben. Madarász János csapata idegenben győzött simán.

Horváth Gábor

Rubeola FC-1. FC Veszprém

0:5 (0:3)

Csömör. V.: Kujbus, Varga, Szuromi. Rubeola FC Csömör: Varsányi – Varga, Mészáros, Szűcs, Jenei. Csere: Tősér, Maruzsi, Vadászai, Szabó, Horváth, Józsa, Tihanyi, Smeló, Horváth. Edző: Takó Csaba. 1. Futsal Club Veszprém: Reveland – Bényi, Boromisza D., Vas, Bánfalvi. Csere: Sárdi, Finta, Tatai, Tar, Boromisza G., Gulyás, László. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Tatai (5., 12., 19., 40.), Gulyás (29.).

A hazai szezonnyitót követően idegenben is könnyedén nyertek a veszprémiek (balról fehérben Tatai, Vas és Tar) (Fotó: Penovác Károly)

A vendégcsapat a mérkőzés kezdetétől támadólag lépett fel és irányította a játékot. A hazaiak jobbára védekeztek, de csak öt percig tudták megóvni kapujukat a góltól. A válogatott Tatai József volt eredményes, és a játékos még kétszer beköszönt az első félidőben.

A második játékrészben Gulyás növelte tovább a bakonyiak előnyét, a hajrában pedig ismét Tatai talált be és tett pontot a meccs végére.

Az összecsapás nagy iramú, élvezetes játékot hozott. A veszprémiek kevés hibával futsaloztak és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A dobogóra törő együttes kettőből két sikernél tart, a szezonnyitón a Békéscsabát fektette két vállra az 1. FCV. A bakonyiak legközelebb szeptember 22-én lépnek pályára, ekkor a Vasas csapatát fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!