Foci

2015.04.16. 18:09

Rangadófigyelő: a hétvége legjobb meccsei

Megyei körkép - Ismét csokorba szedtük azt, hogy hová érdemes leginkább kilátogatni a következő hétvége több tucat futballtalálkozója közül. Rangadófigyelő a megye II-től a megye IV-ig.

Horváth Gábor

A labdarúgó megyei másodosztályban két párosításra hívjuk fel a figyelmet. Vasárnap 16 órakor a negyedik Csabrendek az ötödik Nemesszalókot fogadja, a nyolcadik Pápateszér pedig a kilencedik helyen álló Nemesvámos vendége lesz.

A megye III északi csoportjában az éllovas Nemesgörzsöny Vaszaron lép pályára (vasárnap, 16.00), utóbbi a harmadik a tabellán, s csak két pont a felek között a különbség. A déli csoportban az összes párosítás rangadó: a listavezető Dörögd-Halimba szombaton (16.00) Révfülöpön játszik, utóbbi harmadik és az idényben még veretlen. Vasárnap (16.00) összecsap egymással az ötödik Balatonszepezd és a negyedik Balatonederics, előbbi otthonában, és két alsóházi derbit is rendeznek, a Nemesgulács a Lesenceistvándot, a Nyirád a Káptalantóti fogadja.

A megye IV északi csoportjában az utolsó két helyezett találkozik (Lovászpatona- Dáka), a középcsoportban presztizs párosítást (Városlőd -Kislőd) rendeznek, a déli mezőnyben a Tapolcai ÖFC- Sümeg derbi lesz, valamint a Zalaerdőd (11.)- Nagyvázsony (12.) és a Akali (5.) -Gógánfa (4.) meccsek is érdekesnek ígérkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!