Foci

2015.07.07. 14:49

Kispályás emléktorna Városlődön

Városlőd – A városlődi labdarúgás egykori mozgatója, irányítója tiszteletére rendeztek kispályás emléktornát nemrég a településen.

Horváth Gábor

A városlődiek hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Tóvári Lajos Emléktornát. A jövőben minden évben szeretnének megemlékezni a helyi labdarúgás egykori irányítójáról, Lajos bácsiról.A rendezvényről a Városlődi Sport és Szabadidő Egyesület tájékoztatta lapunkat. Károlyi Károly elmondta, a kispályás tornán hat együttes vett részt. Az eseményt Tóvári Lajos családja is megtisztelte jelenlétével, az eredményhirdetésen felesége, lánya, unokája és vője adta át a díjakat a legjobbaknak.Csekényi István, Városlőd polgármestere megköszönte a részvételt a megjelent csapatoknak, s a reményét fejezte ki, hogy jövőre még többen lépnek majd pályára a nemes megemlékezésen. A megye IV közép csoportjában szereplő Városlődi SE labdarúgócsapata a tizedik helyen végzett a 2014/2015-ös bajnoki kiírásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!