Gazdaság

2009.11.13. 08:09

Roxy: nem tárgyalnak az eladásról, viszont terjeszkednének

Budapest - Nem tárgyalnak a tulajdonosok a főváros körzetében sugárzó Roxy Rádió eladásáról - cáfolta az erről megjelent sajtóhíreket Alexander Skvortsov ügyvezető igazgató az MTI-nek nyilatkozva.

MTI

"Nincsenek tárgyalások sem a Slágerrel, sem a Danubius-szal, és nem is látok olyan területeket, amelyeken a két cég bármelyikével együttműködhetnénk" - mondta, megemlítve, hogy a Roxy jól kiépített saját műsorkapacitással és infrastruktúrával rendelkezik.
   
Azt elképzelhetőnek nevezte, hogy a két, a jövő héten lejáró koncessziójú adó munkatársaival keressék az együttműködést, mondván, jól képzett és tehetséges szakembergárdát épített ki a két országos kereskedelmi rádióadó, amelyek elhallgatásával új lehetőségek is nyílnak a hallgatottsági sorban őket követő adójuk számára.
   
"Gondolkodunk egy formátumváltáson, hogy erősségünkből, a 15 és 29 év közötti korosztályból nyissunk az idősebbek felé" - közölte Alexander Skvortsov, aki szerint nemcsak az lehetséges, hogy a Roxyt hangolják át, de az is, hogy összefognak egy másik fővárosi adóval.
   
Mint mondta, az együttműködés keretében egy stábbal készíthetnék saját műsorukat és a másik - zenei és műsorarculatában eltérő profilú - programját.
   
Az ügyvezető tájékoztatása szerint vidéki terjeszkedésben is gondolkodnak; a legkézenfekvőbb lépés a Balaton környékének hálózatos lefedése volna, de azt is tervezik, hogy - a népesebb településektől indulva - a megyeszékhelyeken is megjelennek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!