Gazdaság

2010.02.24. 15:48

Sütöttek, főztek az ajkai gimnazisták

Ajka - Lengyel ételeket készítettek kedden a Fekete-Vörösmarty iskola Comenius programjában részt vevő tanulók tanáraik, dr. Gerencsér Krisztina és Soós Anita vezetésével.

Tisler Anna

A gimnazisták pontyot sütöttek, pirogot és aszalt gyümölcsökből kompótot készítettek.

Az idei tanévben kezdődött és két évig tartó programban lengyel, francia, spanyol és az ajkai középiskola dolgozik egymás nemzeti ételeinek, konyhájának és táplálkozási szokásainak a megismerésén. Az ajkai diákok a bejgli receptjét fordították le angolra, a közös nyelvre, és küldték el a többi résztvevőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!