Gazdaság

2010.05.10. 19:41

Gasztronómusok kitüntetése

Budapest - A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség hétfőn tartotta küldöttközgyűlését, melyen Veszprém megyei tagjaik közül is többen kaptak elismerést.

Varga Ibolya

Domonkos Miklós, Schnitta-díjas Éttermi Mester a Veszprém Megyei Régió elnöke tájékoztatása szerint Lang László Balatonalmádiban élő mestercukrász Életműdíjat vehetett át. Mayer Gyula a veszprémi Séf Szakképző Iskola igazgatója Schnitta Sámuel-díjjal gazdagodott. Szövetségi zsűri plakettel jutalmazták Pap Tamást, a veszprémi Jendrassik-Venesz Szakképző Iskola vezető oktatóját.

Gasztonómiai érdemérmet kapott: Strenner Józsefné, a veszprémi Cserhát Kft. szakácsa, Punk Ferencné, a tihanyi Ferenc Pince Csárda vezetője, Tóth Gábor, a révfülöpi Tóth Vendéglő tulajdonosa, Tóth Béla, a balatonakali Fék Üzletház tulajdonosa, Antal Zoltán, a veszprémi Jendrassik-Venesz Szakképző Iskola vezető oktatója.

A tapolcai Széchenyi István Szakképző Iskola Kiváló Iskola címet érdemelt. A mestervacsorán adták át Moór Csabának, a Zirc-kardosréti Hotel Szépalma konyhafőnökének a Mesterszakács címet és Gyimóti Tamás pápai szakácsnak a Közétkeztetési Mester címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!