Gazdaság

2010.06.02. 06:36

Tévéktől okos kapukig

Felsőörs - A Hamuház fogadó előtti téren még néhány napig látható az a konténer, melyben a kaputechnikákat mutatják be.

Varga Ibolya

Szalay Péter, a bemutatkozó, amúgy csopaki székhelyű vállalkozás vezetője és tulajdonosa húsz évvel ezelőtt kezdte el ezt a vállalkozását, miután látta, hogy a televízók javítása már nem az, ami régen őt vonzotta ebben a tevékenységben. Ma már a készülékekben panelokat cserélnek, nem is biztos, hogy mindig érdemes megjavíttatni, ami elromlik.

A biztonság, a kapuk, a sorompók, a beléptetőrendszerek, a különböző kapumozgató elektronikák, videorendszerek, kaputelefonok iránt akkor kezdett megnőni az érdeklődés. Ezt kihasználva indította el a vállalkozását, mely azóta rendszeresen együttműködik egy igényes kovácsolt termékeket készítő társasággal.

Rajtuk kívül hazai és külföldi vállalkozások tucatjával tartanak rendszeres kapcsolatot, és termelőüzemek, lakóparkok használják a termékeiket, rendszereiket, melyeket nemcsak beépítenek, de karban is tartanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!