Gazdaság

2011.09.15. 17:48

Elköszöntek a cégvezetőtől

Veszprém - Pro Meritis díjat vehetett át Pápai Tamás, aki tíz év ügyvezetés után távozik a Continental veszprémi leányvállalatának éléről.

Tremmer Tamás

Távozik posztjáról a Continental veszprémi leányvállalatának ügyvezető igazgatója, Pápai Tamás, aki októbertől a Frankfurtban folytatja tevékenységét. A cégcsoporthoz nem lesz hűtlen, hiszen továbbra is a Continental alkalmazottja marad.

Pápai Tamás tevékenységét Porga Gyula Pro Meritis díjjal ismerte el. Veszprém polgármestere kiemelte, keveseknek adatik meg,  hogy ilyen karriert építsenek a városban. Úgy fogalmzatott: a klasszikus gyárigazgatói tevékenységen túl lényesegesen többet tett a városért, ezért méltán érdemli meg a díjat. Az elismerést csütörtökön adta át a cégvezetőnek, aki ekkor köszönt el kollégáitól, barátaitól.

Pápai Tamás 1994-ben, frissen diplomázott mérnökként lépett be a Continentalhoz. Ez volt az első munkahelye. 2001. december 1-től vezette a veszprémi leányvállatot. Majd napra pontosan tíz év után távozik Veszprémből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!