Gazdaság

2014.09.11. 10:55

300-an a TOP-ban

Mindig többet nyújtani, mindig valami újat adni. E vezérelv mellett készül a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága, a KSH Veszprém megyei Igazgatósága, valamint a Napló szerkesztősége közös kiadványa, a TOP 100, Veszprém megye gazdasága.

Tremmer Tamás

Ebben a NAV az előző év gazdasági folyamatainak a tükrében nyújt átfogó elemzést a megye gazdasági helyzetéről, a pozitív és negatív folyamatokról; a KSH az idei félév adatai alapján készíti jelentését, így a kiadványban 1,5 év gazdasági helyzetelemzése érhető el.

A kiadványban az első öt évben Veszprém megye 100 legnagyobb vállalatán keresztül mutattuk be a gazdasági folyamatokat. 2012-ben és 2013-ban újabb 100-100 vállalattal bővült a kör, idén már a TOP 300-at vesszük górcső alá az egyedülálló kiadványban, ami a gyakorló cégvezetők, menedzserek, vállalkozók számára kiemelten fontos és hasznos tartalmat nyújt.

A kiadványt ünnepélyes körülmények között, gazdasági fórum keretében mutatják be november első felében. Ezen alkalomkor adják át a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Napló Szerkesztősége által alapított Év Vállalkozása Díjat kis-, valamint nagyvállalati kategóriában; illetve a Pannon Egyetem és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott „Kutatás-fejlesztési és innovációs” díjat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!