Gazdaság

2016.05.10. 20:21

Ragadjanak telefonkagylót!

Veszprém – Az előző évekhez hasonlóan idén is segítünk olvasóinknak személyi jövedelemadójuk bevallásában. Ennek alkalmából csütörtök délután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adóigazgatóságának két munkatársa fogadja majd a telefonhívásokat.

Heffler Péter

A személyi jövedelemadó- bevallás közelgő határideje okán lapunk a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságával karöltve idén is segítséget kíván nyújtani olvasóinknak. A telefonos fogadórát csütörtökön 14–16 óra között tartjuk, amikor is a NAV két munkatársa, Szalainé Somogyi Valéria és Kerekesné Kovács Bernadett érkezik szerkesztőségünkbe. A május 20-ai határidő miatt a szervezet megyei ügyfélszolgálati helyein egyébként bővített nyitvatartással várják azokat, akik az 1533-as bevallást nyújtanák be, tájékoztatást, csekkigénylést, bankkártyás fizetést vagy egyéb ügyintézést szeretnének, tudatta lapunkkal a NAV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!