Szinte sugárzik

2021.11.29. 16:49

Marsi Anikó élő adásban tálalt ki a szerelmi életéről

Hónapok óta boldog Marsi Anikó új kedvese, Gábor oldalán. A Tények híradósa számára azonban van néhány nagyon fontos szabály.

Nyolc hónapja él óriási boldogságban Marsi Anikó. A Tények híradósa tizennyolc év után döntött úgy Palik Lászlóval, hogy pontot tesznek a házasságuk végére.

Bár Anikó szíve nem volt nyitott a szerelemre, az mégis rátalált Gyarmati Gábor személyében, akit a nagyközönség korábban Szulák Andrea és Agócs Judit gyermeke apjaként ismerhetett meg.

A híradós számára azonban van néhány nagyon fontos alapszabály: az például, hogy a gyermekei elfogadják a választottját, mindennél előrébbvaló volt.

„Az én szívem nagyon nem volt nyitott, de aztán a kisfiam rám szólt egyszer, hogy anya, te miért vagy így bezárkózva? Miért nem hagyod, hogy udvaroljanak neked, pláne ez a férfi? Ez volt a zöld lámpa, amikor a kisfiam ezt mondta nekem”

– árulta el a Mokkában Marsi Anikó a Ripost cikke szerint.

A kétgyermekes édesanya nem tagadja: nem kereste a szerelmet. Meggyászolta zátonyra futott házasságát, és még bőven nem állt készen a párkeresésre. Gábor azonban futni hívta, és az egyre gyakoribbá váló alkalmak során lassan kibontakoztak az érzéseik.

„Nagyon nem volt nyitott a szívem semmire. Egy szeparálódási folyamat tizennyolc év után nem annyira egyszerű. Az nem úgy néz ki, hogy mi a legnagyobb barátok vagyunk egymással és minden flottul megy, hanem ebben vannak fájdalmas részek.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában