Őszintén elmondták

2021.11.28. 15:05

Mélypontra került Győrfi Pál kapcsolata, egy hónap szünetet tartottak

Távol voltak egymástól Győrfi Pál és Salgó Adrienn céljai a házasságuk előtt. A pár erről Polgár Tündéék YouTube-műsorában vallott őszintén. A mentősök szóvivője elmondta, akkor mélypontra került a kapcsolatuk.

A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli stb... Aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából 1-2 év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk?! Finoman jeleztem is" - mondta Adrienn.

Kiderült, Győrfi Pál akkoriban se családot, se esküvőt nem akart. "Bennem jelentkezett ösztönszinten ez az igény, ő is így érezte, csak ellenállt. Ez addig ment, hogy már zavaró volt a mindennapokban.

 

És akkor megbeszéltük, hogy tartunk egy hónap szünetet. Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől.

Hajlandóak vagyunk-e kompromisszumot kötni, lemondani a saját vágyainkról, annak érdekében, hogy együtt legyünk" - tette hozzá.

"Egy hónap után úgy éreztük, hogy mindennél fontosabb, hogy mi együtt legyünk. Ez mindkettőnktől alkalmazkodást igényelt" - kezdte Győrfi Pál, aki azt is elmondta ez volt a kapcsolatuk mélypontja, hiszen meg is szűnt egy hónapra. Hozzátette, utólag szégyelli magát, mi az, hogy ő nem akarta a két kislányukat, hiszen imádja őket, Isten ajándékai - írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában