Bulvár-celeb

2023.07.30. 11:05

Íme, a nő, aki 50 éve elviseli Várkonyi Andrást

Az ország Vili bácsija nemsokára aranylagziját üli Máriával.

MW

Forrás: TV2

Várkonyi András és a párja azon kevesek közé tartoznak, akik a házassági fogadalmat komolyan vették, és jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Lassan 5 közös évtized van mögöttük, és ezalatt sikerült olyan jól megismerniük egymást, hogy könnyedén átlépnek a mindennapos kis gondokon.

A titok nyitja a feleségemnél van. Azt gondolom, hogy nem vagyok könnyen kezelhető ember. Néha nyűgös vagyok, de úgy érzem, a kor türelmesebbé tett. Az első időszakban persze volt, amikor megőrültünk egymástól. A feleségemnek remek természete van. Néha morgunk egymásra, de ezekre általában legyintünk egyet. Nálunk is előfordulnak feszültségek, de ezeken az apró kis torzsalkodásokon könnyedén átlépünk, majd elfelejtjük. Nem is hozzuk később szóba

– árulta el a hot! magazinnak az ország Vili bácsija.

Utazást tervez meglepetésként Máriának
Forrás: Hot! archívum

A színész és a felesége csak jövőre ünneplik az ötvenedik házassági évfordulójukat, András viszont már most gondolkozik azon, mivel tudna mosolyt csalni a kedvese arcára.

Gondolkodom valami csacsiságon. A feleségem nem annyira ünneplős, tehát biztosan nem rendezünk valami nagy csinnadrattát. Azt meg gügye dolognak tartom, hogy újra elvegyem feleségül. Inkább egy ilyen kedves, párnapos utazásra gondolok, ahol tudunk pihenni meg jókat enni. De még van időm ezt kitalálni!

– mondta sejtelmesen.

50 éve jóban, rosszban
Forrás: Hot! archívum

Hogy milyen közös hobbijuk van imádott Máriájával, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában