Bulvár-celeb

2023.08.14. 06:05

Polgár Krisztát hatalmas veszteség érte, őszintén beszél róla

A legfontosabb embert veszítette el.

Édesanyja elvesztéséről mesélt Polgár Kriszta volt szépségkirálynő. Az Amerikában élő modell a Palikék Világa by Manna című műsor legutóbbi adásában arról beszélt, édesanyja mindössze 36 éves volt, amikor halálos autóbalesetet szenvedett.

A munkahelyéről jött haza, egy januári nap volt, és valószínűleg megcsúszott az autó

– árulta el a szépségkirálynő. Mint mondta, családja segítségével vészelte át a tragédiát.

„Amikor megtörtént a baleset, akkor elmentem egy ügyeletre, hogy kérjek nyugtatót, hogy ha bárkinek a családból szüksége lenne rá, hiszen ez egy tragédia volt. 36 évesen hirtelen kirántották az életünkből, és ott álltunk, hogy hol van az édesanyám, hol van a feleségem, hol van a gyermekem. A nagymamámnak egyetlen gyermeke volt édesanyám. És valahogy egyikünk se nyúlt hozzá, eszünkbe se jutott, hogy hozzányúljunk ehhez a gyógyszerhez. Mert annyira összekapaszkodtunk, ott voltunk egymásnak”

– mondta. 

A szépségkirálynő abban bízik, hogy története megosztásával segít azoknak, akik hasonló tragédián mentek keresztül, és nehezen birkóznak meg a történtekkel. „Nekem az segített, ha beszéltem róla” – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában