Bulvár-celeb

2023.09.20. 05:05

Andrei Mangra elárulta, kinek szurkol a Dancing with the Starsban

Sajnos idén nem szerepel.

Forrás: LifeTV

Andrei Mangra egyértelműen a TV2 szuperprodukciójának egyik legnagyobb jelensége volt. Fantasztikus tánctudásával és mosolygós lényével beragyogta a stúdiót. Hozzáillő partnereket kapott, Gabriela Spaniccal, Tóth Andival szinte felrobbantották a színpadot. Rubint Rékával is nagyon megszerették egymást, a fitneszladyvel azonban az első adásban búcsúzniuk kellett a nézőktől. Most a fiúknak szurkol a táncos.

– Ez a sztárfiúk évada lesz, és annak ellenére mondom ezt, hogy tanárként tudom, a fiúkkal való gyakorlás picit mindig komolytalanabb, ők a lányokhoz képest hajlamosak elviccelni a próbákat, ami sosem könnyíti meg a profi partnereik dolgát – mondta a story.hu-nak Andrei Mangra, aki nemrég elmondta, azért nem szerepel idén a műsorban, mert az Egyesült Államokba utazik.

– Harminckét éves vagyok, és nagyon szeretnék még táncolni, amíg a testem bírja. Nem feltétlenül külföldön, hanem ahol kapok lehetőséget. Ha Magyarországon kapnék, akkor itt. Tavaly egy évig csak tanítottam, de az most nekem nem elég, nem adja azt a lelki feltöltést. Minden lehetőséget meg akarok ragadni arra, hogy felléphessek – mondta el őszintén.

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában