Bulvár-celeb

2023.09.05. 05:45

Egy 75 kilós malaccal összezárva él emeleti otthonában Zsanna (videó)

Az özvegyasszony VI. kerületi garzonlakásában tartja háziállatát.

MW

Fotó: Bánkúti Sándor

Szarkiszyan Zsanna hat éve kapta azóta elhunyt férjétől Jordant, a törpemalacot, akit gyermekeként szeret. Amint cikkében írja a Ripost, meglátogatták az özvegyasszonyt, akinél megláthatták, miként is él a lakásban egy 75 kilós jószág.

Zsanna elmesélte a lapnak történetüket: megirigyelte a népszerű színésztől, George Clooney-tól a törpemalacát, és hosszas sóvárgás után hat évvel ezelőtt férjétől születésnapi ajándékként kapta Jordit, akibe első látásra beleszeretett. A malac egy népszerű kosárlabdajátékosról kapta a nevét, mert mindig Michael Jordan-cipőket rágott meg.

„A férjem egyszer csak azt mondta, hogy »gyere, megyünk valahova«. Megérkeztünk egy udvarba, ahol két kicsi malac volt” – emlékezett vissza Zsanna, aki egyből Jordant választotta, aki akkor még csak négykilós csöppség volt. 

Jordi rögtön otthon érezte magát az új helyén és hamar szobatiszta lett.

Három hónapig együtt aludtunk, a férjem viccelődött is, hogy elveszítette a feleségét. A picike nagyon sírt, ha nem voltam a közelében, anyahiánya volt. Malacka egy nagyon-nagyon tökéletes baba. Ez az én gyermekem, ez az én mindenem. Egy évvel ezelőtt meghalt a férjem. Jordant is nagyon-nagyon megviselte ez az egész; kereste, sírt oda-vissza ment. Most is szörnyen hiányzik nekünk

– mondta az asszony könnyekkel küszködve.

„Jordi imád a lakásban lenni, enni és aludni. Jutalomfalatnak mazsolát kap, kedvenc csemegéje a sushi. Pici korában voltunk kint az utcán, sétáltunk; nagyon imádták Jordit, fotózták, sztár volt, most is sztár, csak a lakásban. Nem akar sehova kimenni. Ha kell neki mozgás, akkor a lakásban fut.”

A malac hat éve él a társasházban, de még nem volt rá különösebb panasz.

Most beköltözött egy család, akik megijedhettek Jordi nagy méretétől, de amúgy semmi baj nincs a szomszédokkal. Csendes, aranyos inkább engem lehet hallani, amikor kiabálok. Ő nagyon aranyos cukipofa

– mondta az özvegyasszony a malacot simogatva. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában