Bulvár-celeb

2023.09.19. 04:05

Ez már túlzás: milliós szülinapot rendezett a kislányának L.L.Junior

Lesi Lili hároméves lett...

Akár egy Disney-mesében: a kertben mindenütt díszek, hatalmas ugrálóvár, mellette egy buborékvár, amiben levegő keringteti a lufikat, ínycsiklandozó sütemények a hófehér tálalókocsin, minden csupa rózsaszín és fehér... A hároméves Lesi Lili úgy érezhette, hogy valamelyik kedvenc meséjébe csöppent, pedig csak az édesapjához érkezett a hétvégére, hogy együtt ünnepeljék meg a szülinapját.

L.L. Juniorról köztudott, hogy nagyon tud szeretni. A családtagjaiért, ha kell, a tűzbe megy, ha pedig ünneplésről van szó, akkor lehozza a csillagokat is az égről, csak hogy boldognak lássa őket. Éppen ezért nem meglepő, hogy a zenész lázasan készült a kislánya, Lesi Lili harmadik születésnapi zsúrjára, amit a saját, törökbálinti háza kertjében rendezett meg. Azonfelül, hogy nem irigyeljük a szomszédokat, mert óriási buli volt, a gyermekek szemszögéből nézve paradicsomi környezetet és hangulatot teremtett. A luxusház tökéletes gyepszőnyegére egy hatalmas ugrálóvárat húztak fel, mellette egy kisebb, buborék formájú mászóka került, amiben befújt levegő táncoltatta a lufikat. A szépen terített asztal a kicsik méretéhez igazodva egészen alacsony, a teríték rajta makulátlan, ha a brit királyi pár ment volna vendégségbe, még ők sem találtak volna kifogást rajta... A kert oldalában Törökbálint egyik legmenőbb cukrászdájának termékei kellették magukat, a zene hangosan szólt, a férfiak a grill mellett sütögettek, a nők a gyerekeket hajkurászták – írja a Ripost.

Egy ilyen parti természetesen sok-sok szervezés, és ami szintén fontos: elég sok pénz kérdése. Az énekes által bemutatott termékek az interneten mind elérhetők, egy rövid kutakodás után azt is meg lehet találni, hogy mi mennyibe kerül... 

Az elsődleges számítások szerint a vár és a buborék bérlése több száz ezer forint lehet lufistul, díszítésekkel együtt, a sütik az elegáns cukrászdából is mélyen „zsebbe nyúlósak”, az ételek, azok alapanyagai.... összességében úgy lehet számolni, hogy Junior egymillió forintot költhetett erre a tökéletes napra. 

Ebben az esetben azonban nem lehet kérdés, hogy minden forint jó helyre ment, elnézve a kicsi Lili boldog mosolyát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában