Krimi

2023.08.28. 11:41

Ilyen büntetésre számíthat a száguldozó L.L. Junior és G.w.M

Nagyobb a baj, mint gondolnák.

Forrás: Bors

Mint írtuk, versenyzett egymással a Petőfi hídon L.L. Junior és G.w.M, előbbi erről videót is készített. „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – tette fel a kérdést a zenész egy rövid videóban, nemsokára pedig a másik autóból G.w.M vigyorgott a kamerába – írja a Bors.

Mivel az Instagram-oldalán osztotta meg videót L.L. Junior, nem kerülte el a követők figyelmét, hamarosan kikerült a Redditre. A felvételből kiderül, hogy a rapper százzal megy, ebből a pillanatképből kiderül:

L.L. Junior röviddel a hír után Insta-sztoriban kért elnézést, szerinte nem volt semmiféle verseny, sem jaszkarizás (jaszkari a szlengben: „megjelenésében és társas érintkezéseiben vagány, irigylésre méltó hatást kiváltani próbáló, ugyanakkor felszínes és alaptalanul nagyzoló fiatal férfi”). A hipokritáknak (így hívja Junior azokat, akik szerint nem helyes száguldozni a városban) viszont azt üzeni, nézzenek tükörbe és „kezdjenek el élni”. Az újságírókat is megtalálta, szerinte cikkírás helyett jótékonykodniuk kellene. 

Nagy bajban van a két zenész, ugyanis több vezetéstechnikai oktató és szakértő állítása szerint az ilyen gyorshajtás

komoly következményekkel is járhat, az is esélyes, hogy rámehet a vezetői engedélyük. Az szinte biztos, hogy jogosítványvesztéssel jár, ha a rendőrség nyomozást indít a videó alapján, ami elképzelhető, ha látszódik az elkövető és a rendszám 

– nyilatkozta a szakértő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában