Krimi

2024.04.29. 10:51

Sokkos állapotban az egész iskola: hatodikos lány szúrta meg az osztálytársát Bőnyön (videó)

Tragédia történt hétfőn a bőnyi iskolában: az első szünetben egy hatodikos osztálytársát szúrta le egy diák.

Fotó: Csapó Balázs / kisalföld.hu

A helyszínen rengeteg a rendőr és az aggódó szülő. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza. Mindenki feszült, nagyon sok gyermek sír – írja a helyszínről a kisalföld.hu.

A vármegyei hírportál helyszíni információi szerint a bőnyi általános iskolában reggel a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából. 

Fotó: kisalföld.hu / Csapó Balázs

A szemtanú gyerekeket hallgatják ki szülői felügyelettel. A családok tanácstalanok, nem értik, hogy történhetett ilyen. Sokan a kezükbe temetett arccal kuporognak az iskola mellett. A tanárok segíteni próbálnak a gyermekeknek, érzelmi támogatást nyújtanak nekik.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Kérdésünkre elmondták, a főkapitányság ügyeletére április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.

Információink szerint a sérült gyerek életéért Győrben, a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban küzdenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában