fantázia

2020.10.01. 10:47

Dobó Kata kislánya is feltűnik a színésznő legújabb filmjében

A Kölcsönlakás sikere után mesefilmet rendez Dobó Kata. A színes, jelmezes képi világban néhány képkocka erejéig feltűnik a rendező kislánya, Szofi is.

Fót, 2018. június 7. Dobó Kata rendezõ a Kölcsönlakás címû film forgatásán Mafilm a fóti stúdiójában 2018. június 7-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Fotó: Máthé Zoltán

Szivárványszínű gyerekek, élő gombalányok és slágergyanús dalok. Gyerekkorunk fantáziavilágát idézi vissza Dobó Kata második filmje, az El a kezekkel a papámtól! című mozi. A jövőre mozikba kerülő film forgatási munkálataiba a Bors tekintett bele.

A nagy sikerű Kölcsönlakás után a rendező ifjúsági témához nyúlt.

Helmeczy Dorottya producer hívott fel a Megafilmtől ennek a filmnek az ötletével. Mesét rendezni fantasztikus dolog, főleg, hogy elképzelt múltba utazunk el, nekünk kellett hónapok alatt a fantáziánkból megteremteni ezt a világot. Minden este mesélek Szofinak, szereti és igénye is van rá. Nagyon várja ezt a sztorit. Pici statisztaszerepet vállalt is a filmben

– mesélte Kata, aki azt is elárulta, hogy a Grimm mesék voltak a gyerekkora kedvencei.

Borítókép: Dobó Kata rendező a Kölcsönlakás című film forgatásán Mafilm a fóti stúdiójában 2018. június 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában