a dal

2018.02.11. 15:02

Süle Zsolt továbbjutott az első elődöntőn!

Süle Zsolt, Veszprém megyei zenész, zeneszerző ismét sikert aratott Zöld a május című dalával az országos versenyben.

Horváth Virág

Nem volt könnyű dolga az első elődöntő versenyzőinek, hiszen szinte mindenki 40 feletti pontszámmal jutott tovább, így magasra tették a lécet az előválogatók során. Ez azonban láthatóan ösztönzően hatott a zenészekre, hiszen kisebb-nagyobb változtatásokkal az előzőnél is magasabb színvonalon adták elő a dalaikat A Dal színpadán.

Zsolt korábban nyilatkozott arról a veol.hu-nak, hogy nem terveznek változtatásokat a dalban, így ezúttal is zenésztársaival és a lenyűgöző előadást nyújtó táncossal varázsolt egy melankolikus tavaszi estét a színpadra. A produkció ismét osztatlan sikert aratott, így a dal 45 ponttal az előválogatót is maga alá gyűrte szombat este.

Süle Zsolt szurkolótábora megint nem csalódott a Veszprém megyei zenészben, így továbbra is érdemes lesz figyelni minden szombaton este A Dal műsorát.

A versennyel párhuzamosan fut az akusztikus verseny is, amelyen szintén nagy szüksége van Zsoltnak a szavazatokra. A közönség online szavazáson dönti el, melyik feldolgozás nyeri A Dal 2018 Akusztik fődíját. Február 21-én, szerdán 24.00 óráig szavazhatsz kedvenc akusztikus feldolgozásodra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!