Irigy Hónaljmirigy

2020.04.25. 07:00

A nevetés, a jókedv erősíti az immunrendszert

A Dal című zenés műsor kedvelt program volt a televízióban. Sokakat szegezett a kanapéra, a kép­ernyő elé a zenés műsor.

Borsos Renáta

Forrás: archív

Az idei győztes dal kapcsán ihlete támadt a jókedvükről híres, mindenből viccet csináló Irigy Hónaljmirigy zenekarnak.

Az idei győztes dalt, Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című számát dolgozták fel, természetesen a saját stílusukra szabva. Az új paródiát Sportmackó címen elkészítették. A krízishelyzet miatt le kellett mondani a tervezett klipforgatást, így házilag oldották meg a felvételt.

A humor nagyágyúi a kreativitásukról is ismertek, és egykönnyen nem adják fel életvidám természetüket. A járványhelyzet sem szegte kedvüket, úgy döntöttek, hogy otthoni körülmények között is elkészítik a videót.

„A Sportmackó klipje száz százalékban home made, azaz otthoni körülmények között, saját kezűleg készült. Profi sminkes és operatőr nélkül vettük fel a helyzetnek megfelelő biztonsági előírásokkal. Például mindenki hozott magának külön szappant és törölközőt is...” – mesélte Varga Győző, aki azt is elárulta, hogy nagyon elégedettek az eredménnyel, és szívesen forgatnának máskor is ilyen „nomád” körülmények között.

Bevallotta, hogy egy profi maszkmester azért hiányzott, de ezt leszámítva mindent ügyesen megoldottak. A lelkesedés elragadta őket, felnőtt emberekként békésen játszottak egyet, nyilatkozta nemrégiben egy közleményben a zenész.

Aki egy kis búfelejtőre vágyik, tekintse meg a házi videót a népszerű zenei csatornán a világhálón. A nevetés sok mindenre gyógyír, segít a kilátástalannak tűnő helyzetből kimászni azáltal, hogy mosolyt varázsol az arcra, feledtetve a pillanatnyilag nehéz helyzetet, amiben mindannyian élünk. Csempésszenek hát a kedves olvasók is ezzel egy kis vidámságot a hétköznapjaikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!