Világsztárok kávéztak, reggeliztek Balatonfüreden

Az Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke, a Golden Globe-díjas Oscar Isaac és Michael Benjamin Hernandez a balatonfüredi Kedves cukrászdában kávézott és reggelizett a közelmúltban több napon át, tudtuk meg Bujtor Barnától.

Kovács Erika

Forrás: Kedves Cukrászda/Bujtor Barna

A vendéglátóhely tulajdonosa és vezetője azt is elmondta, hogy elsőre nem ismerték fel a világsztárokat, akik teljesen elvegyültek a többi vendég között. Úgy öltözködtek, mint bárki más, mindig jókedvűen érkeztek, és mindenkivel nagyon barátságosan, közvetlenül viselkedtek. Örömmel beszélgettek az emberekkel, illetve a személyzettel, amikor felismerték őket, és kiderült róluk, hogy kik érkeztek valójában a balatonfüredi Blaha Lujza utcai cukrászdába. Bellaróza, Bujtor Barna kisgyermeke különösen elnyerte tetszésüket, azonnal ölbe kapták, és vele együtt fotózkodtak le a személyzettel.

A világsztárok arról is beszéltek, hogy nagyon tetszik nekik Balatonfüred, a Blaha Lujza utca, mely úgy tűnt számukra, hogy város a városban, különleges nyugalma és könnyed eleganciája miatt. Lenyűgözte őket a környezet, és azt mondták, úgy érzik magukat, mintha hazaérkeznének.

Fotó: Kedves Cukrászda/Bujtor Barna

- Sok híres ember fordult már meg nálunk, külföldiek és hazaiak egyaránt, de Oscar-díjra jelölt hollywoodi sztárok még soha. Kedvenc filmjeinkben játszottak sokszor főszerepet, így hatalmas megtiszteltetést jelentett számukra kávét, reggelit készíteni több napon át – fogalmazott Bujtor Barna.

Megjegyezte, a sztároknak nagyon ízlett minden, ezért egy-egy alkalommal több kört is kértek az ételből és a kávéból. A tulajdonos nagyon jó érzéssel nyugtázta, hogy a Balaton, illetve Balatonfüred a világsztárok tetszését is elnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!