Igyekszik megőrizni gyermeki énjét az énekes

2023.06.30. 09:00

Almádi a szíve csücske Karda Beának

Még 2014-ben tette közzé Karda Bea kislánykori újrafotózott balatoni fényképét, de a ma is korát meghazudtoló énekes gyermeki énjének megőrzését jelzi, ami napjainkban is jellemző rá. Már túl a hetvenen, de ez nem zavarja, és alig látszik rajta, kinézetén, lendületességén – tehetjük hozzá.

Rimányi Zita

Zavarba ejtő hasonlóság 56 év után is

Forrás: Facebook/Karda Bea

A régmúlt és a jelen Balatonalmádiban, ugyanannál az emlékműnél 56 év után – írta a szoknyáját balettosan megfogó, bal karját ívelten a magasba emelő mozdulatát megörökítő képek alá. Almádi a szíve csücske, főleg a gyerekkori emlékei végett – derült ki megjegyzéséből.
Közösségi oldala szerint szívesen gondol vissza kiskorára, igyekszik helyes módon megőrizni gyermeki énjét, mert ez neki jó. "A korom soha nem érdekelt, ezért sem tagadtam le soha, hogy hány éves vagyok, na meg a net világában amúgyis percek alatt meg lehet tudni, hány év van mögöttem. Az élet kérge, azért..., hát persze, hogy látszik, de az élet ezzel jár, én természetesen szeretnék korosodni. Nekem így jó. Vállalom, ami jön, és megteszek több dolgot, amennyire csak lehetséges és módom van rá" – fogalmazott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!