Gitározó nővérek

2023.10.21. 07:00

A lány a szebb vagy a kaméleonhangszer?

Új családtag érkezett RockMilady Noémihez, egy a színét kaméleonként változtató gitár. Nehéz eldönteni, ezért olvasóinkra bízzuk, hogy a gitár a szebb vagy a fiatal hölgy, aki Győrben éppúgy otthon érzi magát, mint szülei alsóörsi nyaralójában.

Rimányi Zita
RockMilady Noémi új gitárja, ha mozgatják, ahogy ráesik a fény, változtatja a színét
Forrás: RockMilady

– A stúdióban folyamatosan dolgozok az új dalokon, a Ledobom a bluest című dalomnak például a Puskás Stadionban, a Harley Davidson-fesztiválon volt a premierje. Pár hete egy újdonság érkezett hozzám, ami nálam szinte családtagnak számít: egy marketing-együttműködési megállapodás keretében egy csodálatos SML721 Rose Gold Chameleon Ibanez gitárt kaptam. Ez nagy megtiszteltetésnek, elismerésnek számít szakmai szempontból, számomra pedig izgalmas kihívás. Egyébként az állandó, standard fellépő és stúdiós gitárom is egy Ibanez, egy Jem Steve Vai modell, amit nagyon szeretek. Így az új hangszeremmel pár óra alatt összeszoktunk, jó csapatot alkotunk, pedig más a hangzásvilága, mint amit megszoktam, főként a magas hangoknál viselkedik másképp, mint amire számítottam, de ez egy nagyon kellemes meglepetés, érdekes új tapasztalat – mondta el lapunknak Noémi.

A koncertezés mellett fogorvosként dolgozó fiatal hölgy húga, Stella fogorvostan-hallgató, és ahogy már korábban többször megírtuk, a nővérek gyakran együtt zenélnek. A fiatalabb testvér basszusgitáros BassSister művésznéven, nyolc év dobolás után váltott basszusgitárra, és ő is kapott az Ibaneztől egy közös munka kapcsán egy gitárt. 

Forrás: RockMilady

RockMilady Noémi augusztusban a Duna Tv Nyár 23 műsorában bemutatta a Neked adtam mindent című dalt, és a Hír Tv vendége volt a Hallelujah-feldolgozása kapcsán. A győri nyárbúcsúztatón Varga Miklós koncertje előtt alapozta meg a hangulatot, jelenleg egy Beatles-feldolgozása klipjét készíti elő. Ősszel még Győrben koncertezik. Énekes, szólógitáros és dalokat szerez, internetes csatornáján több millióan hallgatják meg saját számait, élvezik játékát, feldolgozásait, igaz, rajongói többsége külföldi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!