saját stílusában hangszerelte

2020.12.29. 16:00

Dal az ünnepekről, szeretteinkről

Egy régi dalt dolgozott fel újra RockMilady az ünnepekre, amelynek szövege idén még aktuálisabb, mint korábban. Arról szól, hogy az év végén hogyan gondolhatunk szeretteinkre.

Rimányi Zita

Külföldi rádióadókon is játsszák RockMilady Noémi dalait Fotó: RockMilady

RockMilady Noémi gyakran szülei alsóörsi nyaralójában készül a koncertekre. Akkor is épp a Balaton felé autózott pár éve a fiatal szólógitáros, amikor kazettáról hallgatott egy régi házi felvételt. A dal, amit családjának egy barátja szerzett, nagyon megtetszett neki. Már akkor elhatározta, hogy feldolgozza. Ám erre aztán mégis csak idén került sor. A Karácsony reggelén című szám az újév kezdetéről is szól. Noémi számára azt fejezi ki, hogy az év végi ünnepek alatt nem jó egyedül lenni, ilyenkor szeretteinket várjuk. S ez idén a koronavírusjárvány miatt, amikor a családok nem lehetnek úgy együtt, mint korábban, még inkább sokakat megérint.

Arról is beszélt lapunknak a zenész, hogy a harminc éves szám dallamát, szövegét nagyrészt megtartotta, de saját stílusában hangszerelte és természetesen modern technikával készült a felvétel, amit már több mint negyvenezren meghallgattak. Ennyien látták a hozzá készült videóklipet is az interneten. A kommentek szerint kedvezőek a visszajelzések, sokan ugyanazt érzik a dal hatására, mint aki elénekli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában