Új dalhoz új klip

2022.06.10. 13:00

Összetört álomban járt RockMilady

A fogorvosként dolgozó gitáros, RockMilady új szerelmes dallal készült a nyárra. A címe: Neked adtam mindent. A szövege szerint összetört álomban járt, de reméljük, a fiatal – aki ezúttal is húgával zenél együtt – valóra tudja váltani terveit.

Rimányi Zita

RockMilady Noémi és húga, BaSSister

Forrás: RockMilady

A győri RockMilady Noémi már csaknem egy éve fogorvosként dolgozik, emellett továbbra is alakítja zenei pályáját. Új dalához új klip készült, amely elérhető az interneten. A szerelmes témájú Neked adtam mindent szövegét és zenéjét is a fiatal lány szerezte. Ezúttal is a húga basszusgitározik benne, művésznevén BaSSister játszik nővérével együtt, és hasonlóképp fogorvosnak készül. Ősszel kezdett el a Semmelweis egyetemre járni elsőévesként. 

Az új dal kicsit populárisabb, mint az eddigiek, amiket RockMiladytől megszokhattunk, de nagyon sok pozitív visszajelzést kapott az ország minden részéből. A szöveggel is könnyű azonosulni, hiszen sokan átélhettek már hasonló érzéseket. Noémi reméli, hogy ezen a nyáron sokszor előadhatja. A koronavírusjárvány miatt kevés fellépése volt az utóbbi időben, de most már több helyre hívják. Azért bízik benne, hogy arra is lesz ideje, hogy családja alsóörsi nyaralójában pihenhessen. Kedveli a Balatont és gyakran itt készült a koncertjeire. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!