Zaklatás

2023.11.19. 08:16

Sümegi diáktragédia: népszerű műsorvezető kéri a szülőket, neveljenek gerincet a gyerekeikbe

Rengeteg embert megrázott a 16 éves sümegi diák tragédiája. Mint ismert, a fiút társai gyúnyolták a túlsúlya miatt, a zaklatás pedig annyira elfajult, hogy végül a vonat elé ugrott. Tihanyi Péter műsorvezető a TikTok-csatornáján a szülőkhöz szólt a fiú öngyilkossága miatt.

Veol.hu

A sümegi származásű műsorvezető, akit az Éjjel-Nappal Budapest Kareszaként ismertek meg a nézők, immár kétgyermekes apa, így szülőként, és egykor túlsúlya miatt csúfolt gyerekként, és sümegi kötődése okán is úgy érezte, hogy meg kell szólalnia a tragéda okán

TikTok-cstaornáján ő elsősorban a szülőkhöz szólt most. Felhívta rá a figyelmet, hogy a gyermek a szülőtől tanul, jó esetben jó példát lát otthon, ezért arra kérte az apákat, anyákat, hogy

neveljen gerincet a gyermekébe!

Azt is kérte, hogy ne a telefont, a tabletet adják a gyerekeik kezébe, hanem beszélgessenek velük. ne mismásolják el a problémákat, és tanítsák meg nekik, hogy az elesettek, gyengéket nem bántani, hanem segíteni kell. Tihanyi Péter részvétét is kifejezte az öngyilkosságot választó tini családjának, és kifejezte reményét, hogy pár embernek talán az ő szavai is segítenek változtatni az eddigi gondolkodásmódján.

@tihanyi.peter NEVELJETEK GERINCET A GYERMEKETEKBE‼️‼️‼️ #abúzus #foryou #nekedbe #sümeg ♬ eredeti hang - tihanyi.peter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!