szolárium

2017.11.10. 13:47

Újra egy jó hely Veszprémben! (x)

Kitartóan kerestem és most végre megtaláltam – a nekem való szoláriumot Veszprémben!

Az Egyetem utcai 10 emeletes épület aljában, az egykori optika helyén nyílt VitaminD szolárium igazán nagy meglepetést okozott!

Az őszies, hidegebb napok beköszöntével egyre többször vágyunk egy kis melegedésre, barnulásra. A barna bőr karcsúsít, betegnek ható téli fehér színünk nyáriasan barna lesz, szívünk-lelkünk átmelegszik egy kellemes napfény fürdőt követően!

Meglepő azonban, hogy sokan mennyire nincsenek tisztában az egészséges barnulás alapvető követelményeivel. A tökéletes higiénia, minőségi gépek és szolárium csövek mind elengedhetetlen ismérvei ma egy magára valamit adó szolinak – és vendégeinek. Nem árt odafigyelni, hogy hova járunk, minek tesszük ki a bőrünket!

Felkerestem az Egyetem utcában nemrég nyílt VitaminD szoláriumot. Ingyenes a parkolás, belépve a szokásos szűk és sötét helyiségektől eltérően itt tágas üzlet, természetes fény, kellemes zene, a levegőben citrusos aroma, vakító tisztaság… és kávézó fogad! Hát ez meglepő.

A kialakítás modern, a gépek vadonatújak. A kiszolgáló hölgy, képzett, jól ismeri a gépeket. Jelzem, hogy még nem jártam itt, így azonnal kapom is a szakmai oktatást: – 5 Ergoline szoláriumgép mélybarnító csövekkel, amiből kettő minden extrával felszerelt fekvő gép, a harmadik pedig egy kollagén csővel kombinált fekvő beauty gép – az országban az egyetlen. A további kettő álló gépből az egyik flabélos talppal (10 perc szoli=20.000 lépés) ami egyben tehát fogyaszt is. Mindegyik gép csúcsminőség, a csövek garantáltan nem égetnek, csak barnítanak! Kezdésnek 10 percet javasol, ez 1000 forint. Bérlet váltásával a percek díja még kedvezőbb és a bérletek 1 évig érvényesek.

Kíváncsi vagyok, ezért kérdezem, vajon hogyan garantálja, hogy a csövek nem égetnek? – Ez egy új technológiának köszönhetően 100%-ban biztosított. Az újabb Ergoline szolárium gépekben ugyanis már egy, a csövekkel együtt cserélt chip kártya szabályozza a csövek erejét. Egy modern szolárium ma már nem hirdeti, hogy csövet cserélt. Ellenkezőleg! Az a legjobb, ha a vendég észre sem veszi, hogy csőcsere volt, hiszen akkor biztos lehet abban, hogy minden alkalommal ugyanazt a minőséget kapja. Erről pedig az a bizonyos chip gondoskodik, ami az első perctől kezdve az utolsóig ugyanazt a teljesítményt nyújtja. Ez ma a minőség, biztonság, egészséges barna bőr egyik titka!

Javasolt továbbá minőségi szolárium krém használata, ami nemcsak véd és hidratál, de a barnulás folyamatát is gyorsítja, tartósabbá teszi a színt. Itt természetesen ezekből is bő a kínálat.

Jól belemélyedünk a szolizás egészséges világába, ezért folytatom az érdeklődést. Mi mindenre jó a szolárium a barnításon kívül? – Pótolja D-vitamin hiányunkat – ami a magyar lakosság 95%-ára jellemző. A D-vitamin véd a csontritkulás, szívbetegségek, cukorbetegség, depresszió ellen, valamint az immunrendszer egyik legfontosabb támogatója. Ez az egyetlen vitamin, amit szervezetünk önmaga képes előállítani. Mi a VitaminD szoláriumban egészséges szoláriumozást kínálunk!

Alig várom, hogy szolizhassak, de kérdésem még mindig maradt: mire jó a beauty gép? – a kollagén csöveknek köszönhetően a bőrben kollagéntermelés indul meg, ezáltal szépül, fiatalodik amellett, hogy barnul is. A kollagén fényterápiát a ránctalanításra vágyókon kívül sportolók és haj-bőrproblémával küzdők is előszeretettel használják.

És a kávézó? Honnan jött az ötlet? – Ez egy teljesen egyedi párosítás, de ki ne kényeztetné magát szívesen addig is, míg várakozik? Szoli előtt vagy után, kellemes környezetben jól esik egy finom cappuccino, latte macchiato, ristretto... – Sokan a kávé miatt járnak, mert a kávénk egyedi és nagyon finom.

Vannak itt még Polar sportórák és Forever Living termékek, táplálék kiegészítők is. – Igen, ezek mind összevágnak. Aki szolizik, az általában sportol is. Az egyik legjobb minőségű sportórákat és vitaminokat kínáljuk – és kedvezőbb áron, mint a piacon megszokott. Ebből is látszik, hogy mi minden téren a minőséget keressük és kínáljuk.

Köszönöm, megtaláltam, amit kerestem! Jó szívvel ajánlom hát mindenkinek a VitaminD Solarium & Coffee-t Veszprémben az egyetem központi kollégiuma mellett, az Egyetem u. 14. szám, illetve Balatonfüreden a Köztársaság u. 14. alatt. Az üzletek a hét minden napján nyitva vannak hétfőtől szombatig 8-20-ig, vasárnap 9-17-ig.

Kényeztessük hát magunkat a téli hónapok beköszöntével is kellemes környezetben, de mindig mértékkel és csakis minőségi berendezések használatával – a VitaminD szoláriumokban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában