Wuffy

2018.03.17. 09:00

A pápai farkaslány idén is meghódította a PlayIT-et

Wuffy, a pápai farkaslány márciusban ellátogatott a Győrött megrendezett PlayIT Show-ra, ahol a látogatók ezer négyzetméteres játéktéren próbálhatták ki a legújabb játékokat és kütyüket, helyszíni versenyeken mérhették össze ügyességüket, élvezhették a változatos színpadi programokat.

Laskovics Márió

Középen a kék farkasjelmezben Wuffy, azaz Gyarmati Andrea

Egy ilyen nagyszabású esemény jó lehetőséget, környezetet teremt a közösségi élményeknek, új barátok, ismerősök szerzéséhez.

Középen a kék farkasjelmezben Wuffy, azaz Gyarmati Andrea

– A tavalyi évben még egyedül, de idén már néhány baráttal együtt érkeztem meg a rendezvényre. Rengeteg jópofa dolgot próbálhattunk ki. Nagyon jól éreztük magunkat, és még a színpadra is felhívtak minket, ahol egy kérdés-felelet játékban nyert a különféle jelmezekben tündöklő csapatunk. Emellett sokan fotózkodtak, bújtak oda hozzánk, kicsik és nagyok egyaránt. Ez mindig nagyon léleksimogató érzés – osztotta meg élményeit Wuffy, azaz civilben Gyarmati Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában