Újjáélesztett hagyomány

2019.03.06. 04:00

Stílszerű vacsora után hajnalig mulattak a vadászok Tapolcán

A Csobánc Földtulajdonosi Vadásztársaság jó hangulatú vadászbált rendezett a hétvégén a diszeli Artemisz Vadászházban, melyet stílszerű, különleges dekorációkkal díszítettek fel a szervezők és családtagjaik.

Molnár Sándor

Baracskay Lajos, a vadásztársaság elnöke és Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő a bál megnyitóján

Forrás: vadásztársaság

A vadásztársaság két évvel ezelőtt szerveződött új­já, emiatt az elmúlt esztendőkben elmaradtak a bálok, pedig Tapolcán évtizedes hagyománya van a nagy társadalmi eseménynek számító vadászbálnak.

Baracskay Lajos, a vadásztársaság elnöke és Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő a bál megnyitóján Fotó: vadásztársaság

Múlt szombaton több mint százan – a vadászok és hozzátartozóik, barátaik – családias hangulatban szórakoztak. A mulatságot Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő nyitotta meg, miután a Járdányi Pál Zeneiskola fúvósai eljátszották a Vadászhimnuszt. Rövid műsorral szerepelt a Csobánc Népdalkör, a Tapolcai Musical Színpad, majd a Watche Me zenekar adott fergeteges koncertet.

A vendégeket „terülj, terülj asztalkám” várta, hiszen közel 15 fogásos vacsorából választhattak. Az ízlésesen tálalt, finom vadételekről a fogyasztás előtt számtalan fotót készítettek a bálozók.

A tombolasorsolás után hajnali négyig mulattak a vadászok, akiknek a Berki Band zenélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában