egészség

2019.12.15. 07:00

Kelendőek a glutén- és laktózmentes szaloncukrok Tapolcán

Lapunk utánajárt, hogy az egészségtudatosan élőket mi mindennel lehetne meglepni, hogy örömük garantált legyen.

Borsos Renáta

Az egyik helyi bioboltban Szabóné Dörner Anikó és Martonné Novák Enikő karácsonyi árukészlettel várja az egészséges életmód híveit

Fotó: Borsos Renáta/Napló

Igaz, már csak napok választanak el minket a karácsonytól, mégis biztosan akadnak olyanok, akik még ötlet híján vannak, hogy mit is ajándékozhatnának szeretteiknek, barátaiknak.

Manapság egyre többen vannak azok, akiknek fontos a helyes életmód, az egészséges táplálkozás, sőt még a szépségápolás területén is inkább a természetes összetevőkből álló natúr vagy az abszolút biokozmetikumokat preferálják.

A város egyik bioüzlet-tulajdonosa, Martonné Novák Enikő lapunkkal megosztott néhány ajándékötletet a még tanácstalanok részére.

– Felkészültünk a karácsonyi rohamra, változatos árukészlettel várjuk a vásárlóinkat. Többen betértek már hozzánk, kimondottan karácsonyi ajándékszerzés céljából. Mostanában nagy sláger a prémium minőségű olasz parfüm, mely mindenféle kemikáliától mentes, bizonyított, hogy megalkotása során nem alkalmaztak állatkísérleteket. A többféle természetes illóolaj alapú női és férfiillatok között mindenki megtalálja a neki tetszőt.

A korábbi évek tapasztalata alapján mondhatom, továbbra is kelendő portékák a glutén- és laktózmentes kézműves csokoládék és szaloncukrok míves csomagolásban. Szeretik a vevők a különleges szálas teákat, egy-egy díszes bögrével kombinálva, ami a teázás rituáléjához tökéletes választás. A szépségápolás terén tudatos vásárlók a prémium minőségű, természetes hatóanyagban gazdag natúr vagy biokozmetikumokat keresik. A természetes anti aging, azaz a bőröregedés ellen ható bőr-

ápolók, arckrémek szintén keresettek – jegyezte meg Martonné Novák Enikő kereskedő, üzlettulajdonos.

Megtudtuk, a gasztronómiában otthonosan mozgóknak tökéletes ajándék lehet például egy a téli időszakhoz passzoló, hidegen sajtolt mák-, dió-, tökmagolaj-válogatás. Előfordul, hogy a nagyszülőknek, a hetven pluszos korosztálynak értékes, többféle vitamint tartalmazó étrend-kiegészítőt választanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában