open road fest

2019.12.12. 14:00

Mégis megrendezik jövőre az alsóörsi motoros fesztivált

A korábbi hírekkel ellentétben jövő nyáron is lesz Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön, ezt közölték csütörtökön reggel a szervezők.

Kovács Erika

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az ország legnagyobb motoros és zenei fesztiválját, a Balaton szezonnyitó buliját június 10. és 14. között rendezik meg a Pelso Campingben. Nemrég azt mondták, az idei, 20. után egy évet kihagynak.

Fotó: Penovác Károly/Napló

A korábbi hírekkel ellentétben mégis megrendezik a hatalmas bulit a vasak szerelmeseinek Alsóörsön, 2020 nyarán, amikor a szervezők szerint még inkább a motorozás áll majd a középpontban. Dobai Attila fesztiváligazgató részletekről még nem beszélt, de annyit elmondott, hogy 2020-ban sem kell lemondani a „Feel the Freedom” életérzésről

- Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje, és hogy arra a négy napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön – érvelt Dobai Attila. Részleteket és friss híreket a szervezők a közösségi oldalukon közölnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában