Nagy hó esett a Bakonyban

2020.01.19. 13:05

Csilingelő lovas szán és hószobrászat Olaszfaluban

Megtelt Olaszfalu vasárnap délben, ezt mondta Boriszné Hanich Edit polgármester. Rengetegen érkeztek hozzájuk, kicsik és nagyok, köztük sok kisgyermekes család élvezte a nagy havat, hógolyóztak, szánkóztak, vagy csak úgy sétáltak egy nagyot a páratlan bakonyi környezetben, és élvezték a különleges látványt.

Kovács Erika

Gong Lijun, a Veszprémben tartózkodó kínai lány is nagyon élvezte a havat, a téli hangulatot Olaszfaluban

Fotó: Kovács Erika/Napló

Az emberek egy gyönyörű havas ékszerdobozhoz hasonlították a falut, és arról beszéltek, hogy így igazi a tél, a fehér lepelre már nagyon vártak, amiben felnőttként is jó játszani egy nagyot!

Gong Lijun, a Veszprémben tartózkodó kínai lány is nagyon élvezte a havat, a téli hangulatot Olaszfaluban Fotó: Kovács Erika/Napló

Lovas szánkón a többség most ült először, a kifaragott hószobrot pedig nagyon sokan megcsodálták.

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Ennyi ember még soha nem volt itt! – mutatott körbe Varga Antal, a Zöldág Lovasudvar tulajdonosa. Sorban állnak az emberek a csilingelő lovas szánkónál, a gyerekeknek pedig külön szánkópályát építettek ezen a tanyán, amit elleptek az apróságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában