Szóljon hangosan az ének!

2020.02.11. 16:00

Csonka András Zánkán: Kirobbanó sikerű est a táncdalfesztiválok hangulatában

Csonka András, ismertebb nevén Pici színművész, énekes, műsorvezető a táncdalfesztiválok hangulatát idézve, hatalmas sikerű zenés estet adott Zánkán a Faluházban, február 8-án, szombaton.

Kovács Erika

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Évek óta megrendezik a községben a Zánkai téli esték című rendezvényt, amelyre neves előadókat hívnak a szervezők, Böhmné Kocsis Szilvia, és Böhm Tamás, a Faluház vezetői.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Ezúttal Csonka Andrást látták vendégük, aki kirobbanó siker mellett, és gyakran a közönséggel együtt énekelte a táncdalfesztiválok slágereit, illetve hazai előadók ismert dalait. A közönség az előadóval együtt énekelte egyebek mellett a Szóljon hangosan az ének!, a Múlnak a gyermekévek, a Kell, hogy várj!, illetve az Azért vannak a jó barátok című örökzöld slágereket, végül a művészt sokszor visszatapsolta a közönség. Az előadó minden dalhoz hozzáfűzött egy kedves emléket, többek között beszélt arról a régi zánkai nyárról, amikor úttörőként az akkori Úttörővárosban nyaralt, ahol éppen a Neoton Família koncertezett. A művész természetesen az együttes slágereivel is meglepte a zánkai közönséget.

Az előadás kirobbanó sikerét mutatja, hogy az eredetileg ötven percesre tervezett előadás bő másfél órán át tartott a zánkai Faluházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában