Fővárosi kirándulás

2020.03.11. 18:55

Fesztiváldíjas cirkuszi műsort is láttak a tapolcai diákok

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2019-ben indította el a Lázár Ervin programot azzal a céllal, hogy minden általános iskolás évente egyszer költségmentesen eljuthasson színházi, tánc- vagy cirkuszi előadásra, őshonos állatok bemutatóhelyeire.

Tóth B. Zsuzsa

A Batsányi-iskola diákjai a Parlamentet is megtekintették a kiránduláson

Forrás: iskola

A program keretében a közelmúltban a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi János Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Tagintézményének 6. a osztályos diákjai a Fővárosi Nagycirkusz Fesztivál+ előadását tekinthették meg. A XIII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál győztes produkcióiból összeállított műsor osztatlan sikert aratott.

A Batsányi iskola diákjai a Parlamentet is megtekintették a kiránduláson
Fotó: iskola

Az egész napos kirándulás keretében Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő segítő támogatásával a 29 batsányis diák látogatást tehetett a Parlamentben is, ahol igényes tárlatvezetés segítségével ismerkedett a magyar törvényhozás épületével, történetével, illetve hagyományaival – tájékoztatta lapunkat Bajner Imre iskolaigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában