hirdetés

2020.05.22. 16:32

Újra nyitva a Kristály-völgy 4*-os szállodája

A korona vírus elcsendesedése után az aktuális érvényben lévő kormányrendeleteket és szakmai szövetségek ajánlásait betartva ismét várja vendégeit a Hotel Kristály Konferencia&Wellness****.

A szálloda egyik nagy előnye, hogy kellemes, tágas környezetben, közel 4000 m2-en 38 szobában várja vendégeit. Az ide érkezőknek biztos nem kell zsúfoltságtól tartania, így maximálisan biztonságban érezhetik magukat.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásai alapján felkészült az újranyitás utáni biztonságos vendégfogadásra.

 

A recepción a vendégfogadás legnagyobb biztonsága érdekében, előre elküldik a bejelentő lapot e-mailben, ezt kitöltve a vendégeknek lehetősége van, azt online visszaküldeni, így érkezéskor már csak a frissen fertőtlenített szobakártyát kell a recepciós kollégáknak átadni a vendég részére.

Az étteremben és a bárban az asztalokat kellő távolságra helyezték egymástól, a négy sávos bowling pályán jelen pillanatban a két szélső pályát használhatják a vendégek.

A svédasztalos étkezéseket, tányérszervizre cserélik, így az éttermi biztonság tovább erősödik. A szálloda séfje a vendégeknek frissen készíti az ételeket, személyre szabott igényeik alapján.

A szobákban a minibár szolgáltatást a COVID-19 járvány idejére szüneteltetik, helyette a vendégek 24 órás szobaszervizt vehetnek igénybe.

Távozáskor a vendégek elektronikusan fizethetnek, a számlát a fizetéssel egy időben e-mail címükre elküldi a recepció, így a is fokozva a biztonságot. Természetesen igény esetén készpénzben is tudnak fizetni a vendégek, és a számlájukat azonnal készhez kapják.

A szálloda újranyitásával a biztonság mellett a vendégélményeket is maximalizálja a menedzsment, folyamatosan jelennek meg új csomagajánlataik.

Kristály Hotel

Cím: 8400. Ajka, Korányi Frigyes u. 20.

Telefonszám: +36 30 607 1661

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában