olvasóink küldték

2020.07.03. 11:00

Így parkoltok ti – Veszprém megyében

Továbbra is folyamatosan érkeznek a fotók olvasóinktól, és persze a vélemények is megoszlanak pró és kontra.

Forrás: olvasó

Néhány olvasónk szerint minden fotónál el kellene magyaráznunk, miért szabálytalan az ott látható parkolás (erre a visszajelzések többsége alapján nincs szükség); van, aki úgy gondolja, a beküldött képek közlésével megszégyenítjük a szabálytalanul parkoló autósokat (természetesen nem ez a célunk), de kaptunk már olyan olvasói levelet is, amelyben megköszönik, hogy „végre valaki próbál tenni valamit az ügy érdekében”. Sok olvasónk véleményét fogalmazta meg az a hölgy, aki buzdítaná a hatóságot is, hogy foglalkozzon ezzel a témával, mert, mint írja, „a közlekedéssel kapcsolatban az utolsó bástya a közlekedési vizsga, azt követően minden megy szerteszéjjel”.

És akkor következzen a legfrissebb válogatás.

„Tapolca belvárosából küldöm ezt az igazi gyöngyszemet” – írja a fotó készítője:

Fotó: olvasó

Semmi különös, mindennapos látvány a veszprémi áruházak parkolóiban:

Fotó: olvasó

„Tudom, nagyobb a parkolóhelynél, de a parkoló szélén simán megállhatott volna anélkül, hogy két helyre áll be” – fűzi hozzá olvasónk az alábbi fotóhoz, amely a Cholnoky Lidl parkolójában készült:

Fotó: olvasó

A város másik szélén lévő Lidl parkolójában egy svájci rendszámú autó sofőrje keverte össze a párhuzamost a merőlegessel:

Fotó: olvasó

„A tulaj 1,5 méterre a padkától állt meg. A kijelölt hely nem sokat jelentett neki” – egy szép találat a veszprémi Kórház utcából:

Fotó: olvasó

Maradjunk még a Kórház utcában. „A járdát nem lehetett használni a kocsi miatt, az útra is kilógott, azt kerülve, az úton mehettek el mellette a gyalogosok” – írja olvasónk:

Fotó: olvasó

A fűre parkolás témakörében kaptuk az alábbi fotót:

Fotó: olvasó

„Mellékelve küldöm a meghökkentően szabálytalan parkolás egy újabb példáját. Járdán, forgalom elől elzárt területen, és persze a 'legügyesebb' a szembeforgalmú sávban. Ez nem egyszeri eset, csak az autók cserélődnek. A képen látható házhoz sincs köze egyiküknek sem, az jelenleg lakatlan” – kommentálja olvasónk a fotót, amely szintén Veszprémben, az Árpád és a Pajta utca találkozásánál készült:

Fotó: olvasó

Parkolás Várpalotán:

Fotó: olvasó

„Veszprémben a minap egy embernek így sikerült parkolnia, ezzel elállva a behajtási utat! Nem lehet behajtani! Belváros, Bástya-parkoló. Kérdem én, hogy a rokkantparkolót rokkantautóval hogyan lehet megközelíteni? No komment!” – fűzte hozzá véleményét mai utolsó képünkhöz olvasónk:

Fotó: olvasó

Ha Ön is látott hasonló szabálytalan parkolásokat, küldje el nekünk a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában